Assemblea General Ordinària 2014

Entrada compartida per Associació Fotogràfica Flash Gelida

El divendres dia 24 va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària 2014.

A banda de comentar els habituals punts de l’ordre del dia (lectura i aprovació de l’acta anterior, estat de comptes i previsió econòmica), n’hi havia uns que val la pena donar-ne difusió:

renovació de càrrecs directius. S’acorda nomenar president de l’associació en Francesc de Paula Alasà Puig, en substitució de Toni Torné Roda, i tresorera la Laura Perez Riba en substitució de Josep M. Comajuncosas Vila.

Concurs Flash de Festa Major: s’acorda que el tema local sigui el conjunt de “Masies de Gelida”. Per aquest motiu, dins el fulletó publicitari del concurs, s’inclourà un mapa amb aquestes masies, gentilesa de l’Associació d’Amics del Castell de Gelida.

Actes 20è aniversari: s’acorda nomenar una comissió (composta per Rita Gomez, Delfí R. Sala i Climent Clerch) que farà un seguit de propostes per a commemorar l’aniversari.

Curs de Fotografia/Photoshop: s’acorda traslladar la realització d’aquest curs als mesos d’octubre i novembre, amb un temari més encarat a la fotografia i les seves tècniques.

Publicat dins de General