Ja tenim logotip nou!!

Entrada compartida per Associació Fotogràfica Flash Gelida

Una de les iniciatives posades en marxa per commemorar el 20è aniversari de Flash Gelida ha viscut avui, dia 25, el seu punt culminant: la presentació del nou logotip, un disseny de Raquel Sánchez Ferrer.

Es van presentar set propostes, totes elles d’una molt alta qualitat tècnica i artística. El Jurat estava format pels socis de Flash Gelida Rita Gómez, Delfí Ramírez i Climent Clerch, i per la delegada del TIC de l’Ajuntament de Gelida, Júlia Garcia. Les deliberacions van ser certament llargues, fins quedar dos treballs finalistes, dels quals va ser escollit com a guanyador el de la gelidenca Raquel Sánchez Ferrer.

logo_blau

La presentació del nou logotip ha tingut lloc a l’Espai Jove del CIC, a Gelida, i la seva autora n’ha fet un comentari sobre el seu procés creatiu, destacant-ne per sobre de tot que fos versàtil, escalable i que està basat en l’estructura d’un diafragma fotogràfic.

A banda que ben aviat esdevindrà la icona identificativa de Flash Gelida a les xarxes socials, aquest logotip serà la base dels trofeus del concurs Flash de Festa Major.

Publicat dins de General