Novè i últim Social de la temporada 2013-2014

Entrada compartida per Associació Fotogràfica Flash Gelida

Divendres 13 de juny hem celebrat el darrer social de la temporada 203-2014, que dóna com a guanyadora de la nostra lliga interna a Sònia Hernández, que repeteix per segona vegada consecutiva. L’enllaç per veure fotos i comentaris el trobareu a http://fotoclubflash.gelida.ppe.entitats.diba.cat/nove-social-2013-2014/

En el decurs de l’habitual sopar posterior, es va fer el sorteig per escollir, d’entre els apuntats per tots els socis presents, els temes obligats per a la propera temporada, que van ser el següents:

– Barcelona

– romànic

– BTT (mountain bike)

– mans i peus

– muntanyes rocoses

El calendari complet d’aquests temes, amb els lliures i el reglament es publicarà properament

Publicat dins de General