CONCURS PUIG I LA VALENCIANA

Participants: Obert a tothom.

Temàtica: Entorn del barri del Puig i la Valenciana fins al riu Anoia.

Obres: Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies en color (blanc i negre exclòs). Es presentaran en format JPEG/JPG amb un mínim de 1 Mb i un màxim de 4 Mb. No s’admetran fotografies que mostrin la data o qualsevol tipus d’inscripció sobreposada. No és permesa la manipulació i/o alteració digital de les imatges així com tampoc el muntatge fotogràfic. Solament s’acceptaran ajustos bàsics que afectin a la lluminositat, contrast, saturació de color, nitidesa o equilibri de blancs. Són permesos els enquadraments a partir de l’arxiu original. En cas de dubte el jurat es reserva el dret a reclamar l’arxiu original de càmera.
Les obres s’han d’enviar via correu electrònic a concurspuigvalenciana@outlook.es on hauràs de facilitar-nos les teves dades (nom i cognoms, adreça, població, telèfon i e-mail) així com també el títol de cada una de les fotografies.
Les fotografies es podran presentar fins al dia 21 de maig de 2015.

Premis:
– 1er Premi: Un sopar per l’autor/a i un acompanyant.  A escollir entre els següents restaurants:
•    Ca l’Amadeu, Cal Boter, Can Panyella.
– 2on Premi: Rebosteria + 2 ampolles de cava.
– 3er Premi: 2 ampolles de cava.
– 4rt Premi (de consolació): 1 ampolla de cava.
El veredicte i el lliurament de premis es farà públicament el dissabte dia 23 de maig de 2015 després del sopar popular que realitzen els barris del Puig i la Valenciana en motiu de la seva Festa Major d’enguany.
Les fotografies presentades s’aniran projectant durant el transcurs del sopar.
L’ associació de veïns del Puig i la Valenciana es reserva el dret d’ús de les fotografies presentades a concurs per a finalitats informatives, promocionals i culturals del veïnat. Es podran difondre per qualsevol mitjà. En tot moment es garantiran els drets d’autoria. Aquestes actuacions no quedaran limitades en el temps.
Els autors de les fotografies presentades a concurs assumeixen la responsabilitat de l’autoria i l’originalitat de les imatges enviades així com no haver-les presentat prèviament a un altre concurs fotogràfic. Els autors es fan també responsables del contingut de les imatges enviades.
El jurat es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases.
La participació en el concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de la resolució inapel•lable del jurat.