Flash Gelida a la Viqui-marató de Gelida

Entrada compartida per Associació Fotogràfica Flash Gelida

Avui dissabte dia 19 de setembre ha tingut lloc a Gelida una iniciativa consistent en una marató fotogràfica, auspiciada per la Biblioteca de Gelida, amb la col·laboració de l’Associació d’Amics del Castell de Gelida i Flash Gelida, i la supervisió d’Amical Wikimèdia.

A aquesta marató fotogràfica s’ha registrat una trentena llarga de gelidencs, adults i nens, amb l’ànim de fer fotografies a un seguit de localitzacions (sobretot edificis) que no tenen referència gràfica a la viquipèdia. S’han format quatre grups que en un parell d’hores han recollit 1700 fotografies d’aquests llocs, i que en les properes setmanes es podran veure en aquesta enciclopèdia de tothom i per a tothom.

Cal agrair la presència dels companys Francesc Alasà, Joan Clanchet, Climent Clerch, Joana Colomé, Ramon Cuadros, Esperança Giró, Joan Llopart i Toni Torné que han contribuït a l’èxit d’aquest acte.

Publicat dins de General