SEGONA EDICIÓ DEL TALLER DE PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS (LOPD) PER LES ENTITATS

Finalitzat el Taller d’Instagram amb la participació de tretze alumnes corresponents a nou entitats de Gelida. La Regidoria de Participació ciutadana i Entitats ja te preparat el següent taller, la segona edició del Curs de Protecció de Dades Personals per les entitats que, aquest cop es farà en dimarts i dijous, els dies 8 i 10 de març, en horari de 19 a 20,30h, per donar accés a les entitats que no varen poder assistir a l’anterior celebrat, per incompatibilitats horàries. L’activitat es celebrarà en la Sal@ Gelida, del Centre d’Iniciatives Culturals (CIC).
Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades. Per poder assistir només cal enviar un correu electrònic a: gelida.participacio@diba.cat, tot indicant: Entitat, noms i cognoms, DNI, telèfon de contacte i correu electrònic del participant. Poden assistir dos socis per entitat.
També estan programats els tallers de Hotsuite pels dies 4,6 i 11 d’abril i una segona edició del taller de Twitter els dies 3,5,10 i 12 de maig.
Per qualsevol consulta podeu contactar amb el telèfon del Centre d’Iniciatives Culturals, CIC (93 779 22 15) en horari d’atenció al públic de 16 a 20h de dilluns a divendres.

proteccio

 

Publicat dins de General