TALLER DE HOOTSUITE PER LES ENTITATS

Finalitzats els Tallers d’Instagram i la segona Edició del Taller de Protecció de dades Personals per les entitats amb la participació d’una vintena alumnes corresponents a onze entitats de Gelida. La Regidoria de Participació ciutadana i Entitats, ja te preparat el següent taller, aquest cop sobre la plataforma Hootsuite: aquesta és una eina que ajuda a gestionar les vostres xarxes programant els vostres “posts” i facilitant la feina.
Aquest nou taller es farà en dilluns i dimecres, els dies 4,6 i 11 d’abril, en horari de 19 a 20,30h, en la Sal@ Gelida, del Centre d’Iniciatives Culturals (CIC).
Les inscripcions ja estan obertes i les places són limitades. Per poder assistir només cal enviar un correu electrònic a: gelida.participacio@diba.cat, tot indicant: Entitat, noms i cognoms, DNI, telèfon de contacte i correu electrònic del participant. Poden assistir dos socis per entitat.
També està programada una segona edició del taller de Twitter els dies 3,5,10 i 12 de maig.
Per qualsevol consulta podeu contactar amb el telèfon del Centre d’Iniciatives Culturals, CIC (93 779 22 15) en horari d’atenció al públic de 16 a 20h de dilluns a divendres.

hootsuite

 

Publicat dins de General