Nou Catàleg d’Entitats 2016

La Regidoria de Participació Ciutadana i Entitats de l’Ajuntament de Gelida, té prevista la publicació d’un nou catàleg d’entitats que faciliti l’accés dels ciutadans a les activitats del conglomerat d’entitats que el protagonitzen i ofereixen al nostre poble, un ventall de possibilitats d’activitats enriquidores, tant des del punt de vista personal, com des del punt de vista d’associacionisme que és un reflex de la nostra tradició popular i de la personalitat de la nostra població: de la mateixa història del poble així com de les tasques desinteressades portades a terme pels socis del nostre teixit associatiu.

Per poder portar a terme aquest nou Catàleg està demanant la col·laboració a les Entitats i als “Grups de Persones” de Gelida amb l’objectiu que la informació facilitada sigui el més precisa possible.

Per poder elaborar una publicació de qualitat us demanem la vostra col·laboració, així doncs, us agrairíem ens facilitéssiu les següents dades:

  1. Activitats que desenvolupa la vostra entitat al llarg de l’any amb aproximació mensual, si algun d’aquests actes tingues una data fixa us agrairíem ens la facilitéssiu.
  2. Breu text que descrigui la vostra entitat.
  3. Dades de contacte: telèfon de contacte -si el teniu-, correu electrònic, web/bloc, xarxes (twitter, facebook, instagram, periscope, g+, etc)
  4. 3/4 fotos de qualitat de 300 dpi, preferiblement en format jpg, perquè tinguin qualitat d’impremta.

El termini de recepció dels materials és el 8 de juliol i s’han de facilitar per correu electrònic a: gelida.participacio@diba.cat o gelidaentitats@gmail.com.

 

No us oblideu! Esperem les vostres col·laboracions! Necessitem la vostra ajuda 😉

Publicat dins de General