Polèmica d’Instagram a les Xarxes

Des de fa uns dies que, ha saltat al món de les xarxes, una polèmica per les màquines de fotografies d’instagram.
Son màquines que, es troben a molts centres comercials que, ofereixen imprimir les fotos d’instagram en un format similar al de l’antic Polaroid en una mida molt petita (uns 8×8 cm) per 50 cts/€/u.
La polèmica és perquè semblava que et demanava contrasenyes i podies imprimir les fotos del teu perfil, però això no és cert: pots imprimir qualsevol foto publicada a instagram. I aquí tenim la polèmica servida: és del tot legal?
Tal com varem explicar en els nostres Tallers, en l’específic d’instagram, quan acceptem les condicions de la xarxa, quan ens obrim un compte, estem cedint els drets de propietat intel·lectual de les nostres fotos a Instagram.
El nostre consell és que signeu les fotografies amb una marca d’aigua, hi ha App gratuïtes que ho permeten, n’hi ha diverses, una d’elles és Perfect Image que a més de fer collages amb les teves fotos i ajudar-te a ajustar-les també et permet inserir-hi un text: la Firma!
Esperem que el nostre consell sigui del vostre interès.
Si voleu el vincle de l’article més viral que informa d’aquest tema, aquí el teniu, on a més hi veureu fotos de la maquineta impressora: http://www.ferfoto.es/ferfotoblog/fotograficamente-hablando/tus-fotos-instagram-se-venden-50-ct/

Publicat dins de General