Curs de Fotografia Digital 2017

Entrada compartida per Associació Fotogràfica Flash Gelida

THE

El Curs de Fotografia Digital de Flash Gelida es divideix en dues unitats: Bàsica i Avançada. Ambdues consten de quatre sessions de dues hores i mitja cadascuna, els dissabtes de 10,30 a 13 h., amb una introducció teòrica i la resta de la sessió fent pràctiques.

La secció bàsica està adreçada a tothom que vulgui conèixer amb més profunditat la seva càmera (compacta, sense mirall o rèflex) i dominar els modes semiautomàtics i les possibilitats creatives que aquests ens ofereixen. Tractarem la prioritat a l’apertura o la velocitat, la sensibilitat, controlar el temps, fer fons desenfocats, i conèixer a fons la relació entre els diferents elements que conté una càmera fotogràfica. En definitiva: DEIXAR DE FER FOTOS EN AUTOMÀTIC.

La secció avançada està adreçada per a qui hagi fet el curs bàsic o per a qui ja està avesat en els modes semiautomàtics o manual, però vol ampliar els seus coneixements (mesurament de la llum, histograma, compensació de l’exposició, exposició correcta segons l’escena a fotografiar, accessoris fotogràfics, etc) i resoldre els problemes més habituals en fotografia

El preu del curs és de 36 euros

Inscripcions i informació ampliada per correu electrònic flashgelida.flashgelida@gmail.com


La unitat bàsica del Curs de Fotografia Digital 2017 tindrà lloc els dissabtes dies 21 i 28 de gener, 4 i 11 de febrer, en horari de 2/4 d’11 del matí a 1 del migdia.

Publicat dins de General