5 de maig de 2017. Flash Gelida al Fotomaig17 de Sitges

Entrada compartida per Associació Fotogràfica Flash Gelida

fotomaigLa nostra associació és l’entitat convidada al Fotomaig 17, que ve organitzant la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans. Aquesta invitació es concreta en una exposició col·lectiva dels nostres associats, per la qual cosa hem escollit un parell de mostres representatives del treball de cadascun de nosaltres.

Aquesta exposició serà inaugurada el dissabte dia 13 de maig, a 2/4 de 8 de la tarda, a l’Estudi Vidal, carrer d’En Bosc, s/n (just darrera del Palau Maricel) i romandrà oberta fins al 28 de maig. L’horari de visita és diari de 6 a 8, dissabte i diumenge de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 del vespre.

És sens dubte una magnífica oportunitat per mostrar com entenem la fotografia, més enllà de l’àmbit estrictament local.

 

Publicat dins de General