Preparant una nova edició del Flash de Festa Major

Entrada compartida per Associació Fotogràfica Flash Gelida

Després de 27 edicions mantenint el mateix format de concurs, a Flash Gelida hem cregut que cal renovar-nos i, en certa manera, adequar-se als nous temps. Amb la intenció d’arribar a un major nombre de concursants i fer més gran el nom i l’abast d’aquest concurs, hem decidit d’adoptar la forma digital pel què fa a les fotografies a concursar. D’aquesta manera, potser assumint el risc que un canvi d’aquestes característiques suposa, esperem que e fet de passar les imatges per correu electrònic esperoni aquells concursants poc proclius a imprimir, embolicar i enviar per correu postal les fotografies que ens presenten.

Ben aviat, disposareu en aquest apartat de la web, de les bases de la 28a edició del nostre concurs.

Publicat dins de General