Publicades les bases del 6è Ral·li Fotogràfic de Gelida

Entrada compartida per Associació Fotogràfica Flash Gelida

Autor: Pau Parera Rimbau

Com podeu llegir a les bases, enguany hem introduït uns canvis en la mecànica del ral·li, començant per la data de celebració. El fet de fer-lo el mes d’abril ens causava un cert trasbals, i també als participants, doncs les coincidències amb el període de Setmana Santa i Pasqua ens obligaven a fer malabars amb les dates. És per això que finalment, amb el consentiment de l’Assemblea General, hem decidit passar la celebració del ral·li al mes de maig, amb la voluntat que es mantingui “el tercer diumenge de maig” com el del ral·li de Gelida.

El segon gran canvi que es contempla en les bases és que ja no caldrà tornar al local de les inscripcions a “descarregar” les fotografies, de manera que els participants tindran la possibilitat de fer una mínima post-edició de les seves imatges (amb els límits exposats a les bases) i fer-ho per un mitjà com el WeTransfer que assegura un control total de l’enviament i recepció dels arxius fotogràfics. I finalment, el centre d’inscripcions també canvia. Enguany passem al Centre d’Interpretació del Funicular, on també s’hi farà el veredicte, un lloc més cèntric de la nostra població i que permetria que més gent es vegi interessada en donar-hi un cop d’ull.

Esperem que aquests canvis ajudin a consolidar aquest esdeveniment i, qui sap, si a despertar el cuc fotogràfic en algunes consciències.

Bases 6è RAL·LI FOTOGRÀFIC_DEFINITIVES

Publicat dins de General