ACBG Associació de Comercians i Botiguers de Gelida

Som una associació que des dels anys noranta procura que el comerç de Gelida sigui una eina important per a tots el botiguers i gelidencs. Ara som uns botiguers amb molta empenta i ganes de fer coses per al poble i per a les botigues de Gelida. Actualment l’associació està integrada per 45 membres.

Santa Llúcia, 15 - 19 (08790)

Assemblea Nacional Catalana (ANC)

La nostra entitat està dedicada a la celebració d'actes, conferències, divulgació, etc. amb l'objectiu d'informar, donar a conèixer i treballar per la consecució d'un Estat independent per Catalunya.

Del Sol, 11 (08790)

Associació Club de Petanca Gelida

El Club de Petanca va sorgir arran d'un torneig que es va celebrar durant la Primera Setmana de la Gent Gran l'any 2008. Així mateix, l'Ajuntament va assumir la construcció de les instal•lacions necessàries per a la pràctica d'aquest esport. Un grup de gelidencs i gelidenques, engrescats per l'èxit d'aquell primer torneig, van decidir associar-se per fomentar la pràctica de la petanca a Gelida.

Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) Mossèn Jaume Via, 19 (08790)

Associació d’acollida d’infants de Bielorrussia de l’Alt Penedés i l’Anoia

La nostra associació organitza estades temporals d’infants bielorussos provinents de les zones afectades per l’accident nuclear de la central nuclear de Txernòbil del 1986. Els infants estan acollits en famílies durant unes 5 o 6 setmanes de l’estiu, per tal de realitzar una cura de salut lluny del seu país, gaudint d’un ambient i una alimentació saludables.

Mossèn Jaume Via, 19 (08790)